Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Koken en bakken Zonnepitten 16-4-2016

De activiteit van de zonnepitten was zaterdag 16 april koken en bakken bij zorgboerderij de Haam. Dit is een mooie locatie voor een dergelijke activiteit met alles voor handen wat we nodig hebben voor koken en bakken. De dames van de organisatie Gertie en Rieny hadden goed gezorgd voor de recepten en alle ingrediënten. We begonnen met een kopje koffie. Daarna gingen we van start. Iedereen maakte 1 recept klaar of met z’n tweeën 2 recepten. Er werd ijverig gewerkt en ondertussen werd er gezellig gekletst. Tussendoor werd nog frisdrank aangeboden. Nadat alle gerechten klaar waren hebben we heerlijk met z’n allen gegeten en genoten van de lekkere gerechten. De tijd vliegt als het gezellig is, dus na eten keken we terug op een geslaagde middag. Iedereen bedankt.

Tot de volgende activiteit.

Groetjes, Hetty Hendriks.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?