Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Themamiddag Zonnepitten 30-3-2016

Op het nieuwjaarstreffen besloten de Zonnepitten op voorstel van Bianca Kisjes om in 2016 enkele themabijeenkomsten te houden. Dat kan in het kader van de regeling kleinschalige activiteiten. Onlangs vond de eerste bijeenkomst plaats in het gebouw van EVA te Venray. Bianca maakte daarvan onderstaand verslag. Bovendien maakte ze enkele foto's, die een aardige impressie geven.

Onze eerste thema middag was een geslaagde middag. We begonnen met koffie en thee en hebben het eerste kwartier benut om iedereen even bij te laten kletsen.

Daarna heb ik uitgelegd wat een beetje de bedoeling is van deze middagen. Aansluitend hebben we een kennismakingsspel gedaan met een balletje wat van de 1 naar de ander werd gerold. Aan de hand van een thema, bv uitgaan, veranderde je jouw naam in een onderwerp wat jij leuk vindt bij het thema, bv bioscoop. Dan was de bedoeling het balletje naar diegene te rollen en daarbij het onderwerp te benoemen. Kwam dus behoorlijk op geheugen aan maar iedereen vond het leuk en er werd gelachen.

Daarna heb ik de deelnemers een moodboard op canvas laten maken met als opdracht, maak een moodboard wat iets over jouw zelf verteld. Er werd flink gefreubeld en geholpen onderling, want er waren een paar deelnemers voor wie knippen lastig was. De sfeer was positief en als laatste heeft iedereen zijn moodboard toegelicht waar het voor hem of haar voor stond.

Bijgaande foto's laten zien hoe fijn we werkten en welke mooie resultaten de deelnemers boekten. We waren met 7 deelnemers en 1 vrijwilligster er waren 2 afmeldingen. We hebben afgesproken dat de groep zo blijft zoals deze nu is omdat de dynamiek en samenstelling vertrouwd voelt.

Volgende thema middag is 11 mei. Dan zal het thema zijn een uitleg over consuminderen en een workshop kalligrafie .

Bianca Kisjes

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?