Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Tombola Venrayse Fietsvierdaagse 28-7-2016

De Venrayse Fietsvierdaagse stelt ieder jaar “een goed doel” in de gelegenheid om een tombola te organiseren bij binnenkomst van de fietsers. Dit jaar was op 28 juli de Zonnebloem de gelukkige. De Venrayse afdelingen Bruukvelt en Burggraaf sloegen daarvoor de handen ineen. Vrijwilligers verzamelden prijzen en pakten die smaakvol in. Ze kleedden de zaal van aankomst aan in Zonnebloemsfeer en zorgden ook voor een informatiestand van de Zonnebloem. En daar kon het tombolateam aan de slag.... Loten verkopen, een enthousiaste spreekstalmeester, een presentator en een prijzenbezorger. Het werd een leuke actie die uiteindelijk – we weten het nog niet héél precies – ruim € 1250,- heeft opgebracht. Daar gaan de beide afdelingen samen voor hun gasten in 2017 een leuke culturele activiteit van organiseren. Bijgevoegde foto’s geven een impressie.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?