Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bowlingmiddag Zonnepitten 13-10-2016

Pittige bowlingmiddag.

Donderdag 13 oktober zijn we met 10 deelnemers, 2 begeleidend vrijwilligers en 2 projectgroepleden die dit georganiseerd hebben, bij de Bowlingbaan te Oostrum geweest.

We zijn begonnen met een kopje koffie of thee.

Daarna hebben we 1 ½ u kunnen bowlen op 2 banen.

1 baan voor degenen die zelfstandig de bal konden werpen en een baan met steun om de bal goed op de baan te kunnen rollen, aangepast aan de  rolstoelgebonden deelnemers en degenen die niet de kracht hadden om de bal te werpen.

We hebben ijverig en met veel plezier gespeeld. Er werden diverse “strikes” gegooid.

Na afloop hebben we nog gezellig nagepraat onder genot van chocolademelk met slagroom, cappuccino, koffie, thee of frisdrank.

Al met al weer een geslaagde middag.

 

Namens alle deelnemers,

Jos en Agnes.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?