Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Concert Jong voor Oud 25-10-2016

Op dinsdag 25 oktober traden jonge musici op voor de Zonnebloem in Venray.

Het evenement werd door de Zonnebloem in samenwerking met de Stichting Muziek Jong voor Oud georganiseerd. De Stichting is een organisatie die een verbinding maakt tussen jongeren en ouderen en een link legt tussen muziek, cultuur, welzijn en zorg. Het biedt jonge musici die studeren aan het Conservatorium in Maastricht of daar recent zijn afgestudeerd de gelegenheid om podiumervaring op te doen.

Voor de pauze werden klassieke stukken uitgevoerd door het KES trio bestaande uit de Duitse Catharina Frank op klarinet, de uit Letland afkomstige Evelina Boksa op hobo en de Roemeense Sabina Manolache op fluit.

Na de pauze bekende klassieke melodieἓn en een muzikale reis door midden Europa met Franse chansons en Weense walsen uitgevoerd door de Pookse Asia Czaj op viool en de Belgische Leentje Clijsters met zang en dwarsfluit. Het publiek zong enthousiast mee met de bekende wijsjes.

In de mooie entourage van het Theehuis bezorgden de musici, die al aan veel festivals hebben meegedaan en prijzen hebben gewonnen, de deelnemers van de Zonnebloem een zeer geslaagde middag.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?