Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Nieuwjaarsbijeenkomst Zonnepitten 11-1-2017

Met de Zonnepitten weer een heel waardevolle en gezellige nieuwjaarsbijeenkomst gehouden op 11 januari 2017. Met 30 personen waren we in de Kemphaan te Venray te gast. Twee vertegenwoordigers van het Gehandicapten Platform Venray gaven informatie over het werk van deze organisatie. Dat werk is van belang voor mensen met en zonder beperking. Zij nodigden de Zonnepitten uit om met vragen en suggesties contact op te nemen. Daarmee zullen zij zeker wat doen, is de belofte.

Marly Seegers had een mooie compilatie gemaakt met fraaie foto's van de activiteiten die we in 2016 organiseerden. Bij een hapje en drankje keken we terug op het jaar, maar hadden we onze blik toch vooral vooruit gericht. De suggesties voor het jaarprogramma en kleinschalige of één-op-één activiteiten kwamen uitvoerig aan bod. Samen hebben we het jaarprogramma vastgesteld. De themabijeenkomsten waarmee de Zonnepitten zelf gestart zijn, zullen worden voortgezet. Marian neemt het voortouw en de projectgroep zal faciliteren. We zullen nog een vrijwilliger proberen te strikken om assistentie te verlenen.

Een mooie bijeenkomst als start van een hopelijk weer fijn Zonnepittenjaar!

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?