Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemvakantie Brugge 19-6-2017

Maandagochtend 19 juni a.s. start rond 10.00 uur weer een  door regio Venray georganiseerde Zonnebloemvakantie.

De reis gaat dit jaar naar Brugge in België van maandag 19 juni t/m zaterdag 24 juni.

Brugge is een prachtige middeleeuwse stad met schilderachtige grachten, veel winkels en terrassen.

Het hotel waarin de gasten verblijven is geheel in stijl gevestigd in een statig landhuis uit de 17de eeuw.

De gasten gaan o.a. een stadswandeling (per rolstoel i.n.) maken, een bezoek aan Oostende brengen en een rondrit door de regio aldaar maken

Enthousiaste vrijwilligers gaan mee ter ondersteuning en voor de nodige zorg. Zij hopen de vakantiedeelnemers ook dit jaar weer een geweldige week te mogen bezorgen.

Een week van gezelligheid, verwend worden, mooie en nieuwe dingen zien en natuurlijk ook lekker eten.

Na een tocht door een prachtig gedeelte van Brabant en een pauze waarin een lunch gebruikt zal worden,  worden de gasten rond 15.00 uur in het hotel te Brugge verwacht.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?