Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Er kan zoveel meer dan je denkt

Tijdens de vakantieweek van de regio Venray van de Zonnebloem in Brugge kregen twee deelnemers een onverwacht leuke ontmoeting. Al vanaf de eerste dag van de vakantie vertelde de heer Leo Marcellis over zijn evacuatietijd die hij in de oorlog doorbracht bij een familie in de omgeving. Hij vertelde hoe goed hij daar als toen opgroeiende jongen opgevangen was en over de fijne contacten met deze mensen daarna. Het laatste contact met deze nazaten was echter al weer meer dan 8 jaar geleden en de nu 88-jarige Leo sprak de wens uit hen nog eens te mogen ontmoeten. Tijdens een bezoek van de Zonnebloemgasten aan de badplaats Oostende kon een afspraak geregeld worden. De kleindochter met man en 2 kinderen waren bereid om vanuit Middelkerke naar Oostende te komen. Het werd een emotioneel weerzien en de heer en mevrouw Marcellis genoten ervan dat zij samen nog eens herinneringen op konden halen.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?