Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Concert Jong voor Oud 10-10-2017

Dinsdagmiddag 10 oktober organiseerde de Zonnebloem in samenwerking met de stichting Jong voor Oud in het Theehuis van het Odapark voor haar gasten en vrijwilligers een concert. Vanwege de goede akoestiek en atmosfeer maakt de Zonnebloem graag gebruik van deze locatie.

Voor de pauze werd genoten van het Silene Duo bestaande uit Karina Kambulova, zang en Sandrine Mairesse, piano. Karina Kambulova is een Russische zangeres, geboren in Chelyabinsk. Ze is op een heel jonge leeftijd begonnen met zingen en heeft samen met filharmonische orkesten als jong talent opgetreden. Ze heeft haar muzikale opleiding in Moskou afgerond en studeert momenteel aan het Conservatorium Maastricht. Sandrine Mairesse is op 7-jarige leeftijd begonnen met piano spelen, in de klas van prof. Monique Dekeyser. Vlak daarna is ze ook begonnen te zingen, door aan meerdere opera's mee te doen in het kinderkoor van de Munt, in Brussel.

Na de pauze was het de beurt aan het Duo Helga & Marcello bestaande uit Rachel Solomon, zang en accordeon en Mateusz Malcharek, contrabas. Tijdens de diverse reizen die ze samen hebben gemaakt raakten ze geïnspireerd door Oosterse melodieën en ritmes uit Kroatië, Israël en Spanje, die ze aan hun repertoire hebben toegevoegd. Dit lichtvoetige optreden en het enthousiasme van de musici werkte aanstekelijk op het publiek die duidelijk van dit optreden genoot.

De stichting Jong voor Oud die in samenwerking met het Conservatorium in Maastricht jonge musici een podium biedt, werkt al enige jaren samen met de Zonnebloem om haar gasten en vrijwilligers een prettige middag te bezorgen met mooie muziek. Blijkens de reacties van het publiek was het een zeer geslaagde middag.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?