Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht op de Maas

boottocht-004jpg

Op dinsdag 25 oktober organiseerde de Zonnebloem regio Venray in samenwerking met de Zonnegroet regio Overloon een boottocht op de Maas.

In verband met werkzaamheden in de haven van Wanssum moest er voor vertrek worden uitgeweken naar Sambeek. Dit bleek geen probleem voor de deelnemers. De belangstelling was zo groot dat er zelfs mensen moesten worden teleurgesteld. Met ruim 230 deelnemers was de boot vol.

De tocht ging over de Maas richting Nijmegen en het  Maas- Waalkanaal. De kapitein vertelde onderweg over de Maas en bezienswaardigheden zoals de kerk van Cuijk en het klooster van St. Agatha.

Vrijwilligers zorgden samen met 3 bemanningsleden dat het de gasten onderweg aan niets ontbrak. Drankjes, hapjes en een 3-gangen diner werden geserveerd en verpleegkundigen boden de gasten waar nodig een helpende hand.

Een accordeonist vrolijkte de stemming op met meezingliedjes en dankzij de loterij gingen veel gasten met een prijsje naar huis.

Tevreden gezichten aan het eind van de middag. Een zonnig en zorgeloos dagje uit zat er helaas weer op.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?