Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Theehuisconcert

dscf1176jpg

Het Zonnebloem Theehuisconcert ook bekend als het Jong voor Oud concert 2018

Zonnebloem Theehuis concert

In samenwerking met de Stichting Jong voor Oud organiseerde de Zonnebloem wederom haar jaarlijkse concert voor haar gasten en vrijwilligers.

Door de prachtig grote ramen van het Theehuis viel het door de bomen gefilterde zonlicht diffuus naar binnen, waardoor er een sprookjesachtige atmosfeer ontstond die goed paste bij de  aangeboden muziek.

Voor de pauze speelden Michal Buszkowski op viool en Grégory Leclair op akoestisch gitaar. Michal studeerde aan conservatoria in Gdansk, Brussel en Maastricht, trad op in diverse landen in en buiten Europa en op radio en telvisie in Polen en Australië.

Grégory studeerde op diverse conservatoria in Frankrijk met gevorderde training als concert gitarist.

Het publiek was onder de indruk van virtuositeit van beide musici en genoot van de muziek. Beide musici kregen meermaals luid applaus van de bezoekers.

Na de pauze was het de beurt aan Willeke Simons en Jolanda Wolters. Willeke is een Roermondse zangeres die haar luisteraars weet te raken met mooie luisterliedjes. Ze zong bekende en minder bekende liedjes en prachtige arrangementen met ’n Limburgs tintje. Hierbij werd ze begeleid door pianiste Jolanda Wolters.

Haar repertoire varieert van bewerkte operastukjes tot prachtig bewerkte nummers van Herman van Veen en Toon Hermans. Maar ook het traditionele Limburgse repertoire ‘uit de oude doos’ van Frits Rademacher en Sjef Diederen kreeg een nieuw leven.

Prachtige muziek en een goede mix van klassiek en muziek met een lichte noot, zei een gast na het concert. Ze zei echt genoten te hebben van deze middag en ziet uit naar het concert van volgend jaar.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?