Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstviering L-V-H 2019

image1jpeg

Tijdens de kerstviering van  Zonnebloem L-V-H hebben Coby Pouwels en Toos Spreeuwenberg na 25 jaar afscheid genomen van de Zonnebloem. Daar hoort een onderscheiding een bloemetje en een felicitatie bij.

Samen met Gonny Fleurkens hebben zij in 1996 de Zonnebloem L-V-H opgericht. Gonny is van 1996 tot 2008 onze voorzitter geweest. In 2017 was ook zij 25 jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem. Gonny wordt nu onze gast.

Dit jaar hebben we 4 jubilarissen, Coby Pouwels en Toos Spreeuwenberg zij zijn allebei 25 jaar bij de Zonnebloem L-V-H. Daarnaast hebben we Tonny Muijsers en Tiny Heesen gefeliciteerd zij zijn 10 jaar vrijwilliger. Zus Rongen neemt na 17 jaar afscheid en ook Gonny Fleurkens neemt na 27 jaar afscheid als vrijwilliger.

Wij danken allen voor hun jarenlange inzet die Zonnebloem L-V-H van hun mocht ontvangen.

Bestuur Zonnebloem L-V-H

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?