Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Een kleine wens, een groot plezier

Zonnebloem regio Venray viert op woensdag 29 maart 2017 haar 40-jarig jubileum. Heel 2017 staat in het teken van dit jubileum en in dit jaar willen zij graag wensen van hun deelnemers vervullen. Ell Jans kwam met een mooi initiatief.

Een aantal weken voor de kerstviering kregen alle deelnemers een papieren kerstbal waarop ze een persoonlijke wens konden schrijven. Veel kleine gewone maar ook bijzondere wensen werden ingediend. Een ijsje eten, een ontmoeting met een oude vriend, het graf van een dierbare bezoeken, een middagje winkelen, een vroegere werkplek opzoeken. Dit lijken op het eerste gezicht wensen die eenvoudig te vervullen zijn, maar voor deelnemers zijn deze activiteiten niet altijd vanzelfsprekend.

Alle besturen binnen de regio Venray hebben nu de taak om te kijken of deze persoonlijke wensen te realiseren zijn. Door middel van deze actie worden ook de één op één activiteiten gepromoot. De afdelingen hopen met deze actie veel mooie wensen van deelnemers te mogen vervullen.

De vrijwilligers hopen met toestemming van de deelnemers een verslag met foto’s te maken van elke activiteit en deze verhalen te bundelen in een eenvoudig boekje. Dit om een blijvende herinnering over te houden aan een mooi jubileumjaar.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?