Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afdeling Leunen-Veulen-Heide al jaren een constante lotenverkoop

Voor de vrijwilligers van Leunen-Veulen-Heide is het vanzelfsprekend dat ze ieder jaar meedoen met de verkoop van de loten. Daarnaast zijn er vrijwilligers die een keer per jaar een week vrijmaken om loten te gaan verkopen. Een van die vrijwilligers van het eerste uur is Leo Reintjes , hij is inmiddels 86 jaar. Zolang Leunen-Veulen-Heide loten heeft verkocht is Leo van de partij. In het buitengebied van Leunen gaat hij met zijn fiets op pad om de loten aan de man te brengen. Later toen hij gast van de Zonnebloem werd gaf hij aan, dat de verkoop van de loten voor hem nog steeds mogelijk was. Nu dit werk voor hem fysiek steeds zwaarder is geworden gaat hij samen met zijn vrijwilliger de huizen langs. Leo is een bekend gezicht geworden als lotenverkoper in Leunen.

Zonnebloem Leunen-Veulen-Heide wenst en hoopt dat we Leo nog lang als gast en als lotenverkoper in ons midden mogen hebben, en we bedanken hem voor zijn jarenlange inzet.

Bestuur afdeling Leunen-Veulen-Heide

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?