Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Afdeling Leunen-Veulen-Heide al jaren een constante lotenverkoop

Voor de vrijwilligers van Leunen-Veulen-Heide is het vanzelfsprekend dat ze ieder jaar meedoen met de verkoop van de loten. Daarnaast zijn er vrijwilligers die een keer per jaar een week vrijmaken om loten te gaan verkopen. Een van die vrijwilligers van het eerste uur is Leo Reintjes , hij is inmiddels 86 jaar. Zolang Leunen-Veulen-Heide loten heeft verkocht is Leo van de partij. In het buitengebied van Leunen gaat hij met zijn fiets op pad om de loten aan de man te brengen. Later toen hij gast van de Zonnebloem werd gaf hij aan, dat de verkoop van de loten voor hem nog steeds mogelijk was. Nu dit werk voor hem fysiek steeds zwaarder is geworden gaat hij samen met zijn vrijwilliger de huizen langs. Leo is een bekend gezicht geworden als lotenverkoper in Leunen.

Zonnebloem Leunen-Veulen-Heide wenst en hoopt dat we Leo nog lang als gast en als lotenverkoper in ons midden mogen hebben, en we bedanken hem voor zijn jarenlange inzet.

Bestuur afdeling Leunen-Veulen-Heide

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?