Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ouderensoos in De Voggel

Zonnebloem afdelingsnieuws

Elke tweede donderdag van de maand zijn de gasten van alle Zonnebloemafdelingen in Vlaardingen van harte welkom op de ouderensoos in De Voggel aan de Broekweg 82, 3131 HE Vlaardingen

De soos wordt gehouden van 14:00-16:30 uur. Er zijn steeds genoeg vrijwilligers aanwezig om u te helpen als dat nodig is. 

Op de soos worden regelmatig spelletjes gedaan, zijn er lezingen met prachtige foto's, wordt u uitgenodigd voor een stamppotten-, pannenkoeken- of erwtensoepmaaltijd, of een High Tea, verzorgd door de vrijwilligers. Op middagen dat er gegeten wordt, beginnen we om 13:00 uur.

Ook nodigen we regelmatig iemand uit om muziek te maken, zodat u gezellig kunt meezingen en zijn er creatieve middagen, waarop u een mooie kaart, vaas of bloemstukje kunt maken, bijvoorbeeld voor Pasen of Kerst.

Tijdens deze middagen wordt u voorzien van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en natuurlijk een glaasje frisdrank.

Voor deelname aan de soos, betaalt u € 5,-- per persoon en als er speciale activiteiten zijn, is er sprake van een extra bijdrage, waarover u van tevoren wordt ingelicht.

U hoeft zich voor de soos niet apart op te geven, maar bent van harte welkom. Daarom kunnen wij in dit geval het vervoer niet centraal regelen en wordt u gevraagd zelf de regiotaxi te bestellen of met eigen vervoer te komen.

ONZE VRIJWILLIGERS ZIEN U GRAAG KOMEN OP DE SOOSMIDDAGEN!!!

 

Angeline Verburg

010-4354898
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken