Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

HOE HOUDEN WE CONTACT MET ONZE GASTEN

In deze moeilijke periode, dat niemand zonder geldige reden naar buiten mag, hebben de vrijwilligers van onze afdeling een manier bedacht om toch in contact te komen met de gasten.

In eerste instantie hebben we een "belbezoek" ronde ingesteld, waarbij door de vrijwilligers alle gasten gebeld worden om te vragen hoe het met hen gaat en om zomaar een praatje te maken of een luisterend oor te bieden. Tijdens deze corona periode zullen wij dit "belbezoek" regelmatig herhalen bij die gasten, die hebben aangegeven hierop prijs te stellen.

Daarnaast hebben Anneke en Onnie samen een Paaspresentje gemaakt, dat in de week voor door de vrijwilligers bij de gasten thuisbezorgd zal worden samen met een Paasgroet, waarbij natuurlijk de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen.

Op deze manier weten onze gasten, dat ze niet vergeten worden en dat we, zodra deze moeilijke periode voorbij is, weer gezamenlijk allerlei activiteiten kunnen beleven en ook de huisbezoeken op de normale manier plaats zullen vinden.

De vrijwilligers wensen alle gasten, maar ook elkaar, heel veel sterkte in deze vervelende tijd, maar SAMEN KOMEN WE OOK HIER DOORHEEN!!

Angeline Verburg

010-4354898
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken