Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

de Vlaardingse Smarties

20191121153424jpg

Gezellige middag met de Vlaardingse Smarties

Op 21 november j.l. was er een gezellige middag in de Pax Christie kerk.

De Zonnebloem afdeling Holy had haar gasten uitgenodigd voor een optreden door de Vlaardingse Smarties.

Rond 14.00 uur waren zo goed als alle gasten binnen

Er was koffie met wat lekkers en toen de kelen gesmeerd waren kon het gezang losbarsten.

Wat een enthousiasme straalt dit koor uit!

Zij zongen heerlijke meezingers waardoor de gasten lekker mee konden doen.

Er werd zelfs nog gedanst en een polonaise gelopen.

De keukenbrigade zorgde voor een lekker hapje en drankje tussendoor en zo werd het een heel feestelijke middag.

Als vrijwilliger heb ik er van genoten om te zien wat zo`n vrolijke middag met de mensen doet.

Rina schreef dit leuke stukje en Gerrie maakte de foto's.

Voor het bekijken van meer foto's klik op onderstaande link

Angeline Verburg

010-4354898
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk