Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Feestmiddag 2019

In de aula van scholengemeenschap " Scheldemond "te Vlissingen.

Bij binnenkomst werden ongeveer 110 gasten verwelkomd met koffie of thee en een petit-four.

Na het welkomstwoord door de voorzitter trad het koor "Scharretjoe " op met leuke nederlandstalige liedjes die menigmaal door de aanwezigen werden meegezongen.

In de pauze werd genoten van een hapje en een drankje .

Hierna volgde de binnenkomst van Sinterklaas met zijn Zwarte Piet. De vrijwilligers van de vakantieweek kregen als dank voor het vele werk een chocoladeletter uitgereikt. Na het vertrek van de goedheiligman overhandigde Piet nog een jute zakje met kruidnootjes en schuimpjes aan alle gasten als verrassing.

Het koor "Scharretjoe" trad nogmaals op en werd met een ovationeel applaus bedankt voor het geweldige optreden deze middag.

Als sluitstuk van de middag volgde nog een grote loterij waarbij menigeen nog een mooie prijs mee naar huis kon nemen.

Hierna ging iedereen voldaan huiswaarts. Een geweldige en goed geslaagde middag met dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Voor het nemen van foto's en filmpjes is vooraf aan betrokkenen toestemming gevraagd.

Klik op onderstaande link voor de foto's en filmpjes.

www.myalbum.com/album/Bp8NsyZMgYQZ

 

Jaap Versteeg

0118-471831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?