Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Wandeling in ter Wadding

20190808142753jpg

Na een grote opknapbeurt, waaronder de aanleg van enkele bruggen, is het sinds vorig jaar weer mogelijk het park te bezoeken.

Dit was voor Ada en Annelies een reden deze zomer een wandelingen in ter Wadding te organiseren, zodat de gasten van de Zonnebloem hiervan konden genieten.
Het was heerlijk zonnig toen een groep van zo'n 60 gasten en vrijwilligers zich op het parkeerterrein van Intratuin verzamelden. Daar werden nog enkele Zonnebloempetjes uitgedeeld, die goed van pas kwamen.
In optocht liepen we langs de Leidseweg om ter hoogte van boerderij Vredebest over een van de nieuwe bruggen het park in te gaan. In de tuin van de boerderij uit 1886 ontdekte een van de vrijwilligers twee rondscharrelende hangbuikzwijntjes. Het park was erg mooi en heerlijk koel onder al het groen. De paden waren prima voor de rolstoelen, ook waren er voldoende bankjes om even uit te rusten. Na afloop van de wandeling gingen we om drie uur iets drinken in het Tuincafé van Intratuin.
Daar werden we gastvrij ontvangen door het enthousiaste team voor koffie of thee en heerlijke taart. Aan lange tafels konden gasten en vrijwilligers nog even gezellig kletsen. Voor dat gasten naar huis werden gebracht werd er nog een bloemetje of plantje gekocht. 

Buiten bij de fruitkraam waren de kersen in trek. 
En zo kwam er weer een einde aan de geslaagde zomerwandeling.
 
klik op de link de foto's te bekijken.

Ans Wunderink

06-38414497
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken