Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem: eindelijk weer een Paasfeest en Burgemeester koopt eerste Zonnebloemlot

Op 12 april konden we eindelijk weer een gezellig paasfeest organiseren voor onze gasten.

Nadat de Zonnebloem 2 jaar geleden het Paasfeest op het laatste moment moest annuleren als gevolg van het corona virus, en er daarna geen feestelijke activiteiten meer konden plaatsvinden, was het op dinsdag 12 april eindelijk weer mogelijk om voor de gasten een mooie bijeenkomst te organiseren in het Bondsgebouw. De tafeltjes waren gezellig gedekt, met veel paaseitjes, en de gasten werden verwend met koffie, gebak en drankjes. De gasten en de vrijwilligers waren blij om elkaar na zo lange tijd weer te kunnen ontmoeten. Er was een optreden van het koor Amigas uit Hillegom; deze dames zongen vol enthousiasme allerlei nostalgische liedjes die de gasten uit volle borst konden meezingen. De sfeer zat er goed in!

Toevallig was dinsdag 12 april ook de startdatum van de jaarlijkse Zonnebloem lotenverkoop. Tijdens de pauze kwam burgemeester Nadine Stemerdink op bezoek om de eerste loten te kopen van de interim-voorzitter Bert Dedden. Ook zij vond het een gezellige bijeenkomst en maakte nog diverse praatjes met enkele gasten.

Vanaf nu zullen de vrijwilligers weer hun uiterste best gaan doen om in Voorschoten zoveel mogelijk Zonnebloem loten te gaan verkopen. De prijs van een lot bedraagt € 2 per stuk, waarvan de afdeling Voorschoten maar liefst € 1,50 per verkocht lot ontvangt. Ook dit jaar zijn er weer duizenden prijzen te winnen, waaronder geldprijzen van € 15 tot € 15.000, vakanties, dagjes uit, elektrische fietsen laptops, verwenpakketten van Rituals en diverse cadeaubonnen.

Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem in Voorschoten huisbezoeken en tal van activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking die er niet zelfstandig op uit kunnen en daardoor in een sociaal isolement dreigen te komen. Er worden uitstapjes georganiseerd zoals boottochten, gezellige middagen of aangepaste wandelingen.

Iedereen ziet dus wat de Zonnebloem Voorschoten met het lotengeld dichtbij huis voor waardevol werk doet. Hopelijk is dit een extra stimulans om Zonnebloem loten te kopen. Meer informatie over de activiteiten van de Zonnebloem vindt u op www.zonnebloem.nl/voorschoten.

U kunt uw gekochte loten registreren op https://www.zonnebloem.nl/loterij/registreren en krijgt dan automatisch per e-mail bericht of er een prijs op uw lot is gevallen. De trekking vindt plaats op 10 oktober 2022, de uitslag wordt t.z.t. bekend gemaakt in het SeniorenMagazine, op www.zonnebloem.nl/loterij en op Teletekst pagina 552.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ans Wunderink

06-38414497
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken