Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Open dag Johan Cruyff Foundation

Zonnebloem afdeling

Op 11 september zijn we naar de open dag van de Johan Cruyff Foundation geweest. Een evenement dat garant staat voor een middag sport en spel in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Er was van alles te doen: handbike rijden, rolstoelbasketbal, boogschieten, roeien, rolstoeltennis, zitjudo en ook nog diverse muzikale optredens. Noem het maar op, we hebben ons geen moment hoeven vervelen. Naast alle sporten was het ook een middag van BN'ers spotten. Er zijn foto's gemaakt met Esther Vergeer, handjes geschud met Humberto Tan en Frits Barend, maar het allermooiste was natuurlijk het fotomomentje en de handtekening van Johan Cruyff himself! Het weer bleef gelukkig prima, waardoor we van alles hebben kunnen doen. De dag werd afgesloten met een pittige regenbui, maar dat mocht de pret niet drukken. Door een erehaag van alle bekende sporters zijn we richting de uitgang gegaan en daar kregen we nog een prachtige medaille!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken