Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met de Zonnebloem naar de Efteling (door Mariska Elfrink)

Zonnebloem afdeling

Ik ben Mariska en op donderdag 28 november nam ik voor het eerst deel aan een uitje met de Zonnebloem. We gingen naar de Efteling.

Om half tien ’s morgens werden twee medebewoners en ik gehaald door de taxi. De stemming zat er meteen goed in omdat de rotstoel van een van mijn medebewoners niet goed was vastgezet. Hij klapte achterover en kwam bijna op mijn schoot terecht. Na de eerste schrik moesten we er erg om lachen. Bij de Efteling stond een groepje vrijwilligers van de ANWB op ons te wachten. We kregen allemaal onze eigen vrijwilliger, ik was gekoppeld aan Ruud. Eenmaal binnen werd er eerst een groepsfoto gemaakt en daarna gingen we allemaal onze eigen gang. We zijn eerst met een groepje thee gaan drinken met een lekker stuk taart erbij. Ondertussen namen we de plattegrond van de Efteling door en we bespraken waar we naar toe wilden. We begonnen in het Sprookjesbos waar we verdwaalden, we hebben sommige sprookjes wel drie keer gezien. Ik ben ook nog in het Carnaval Festival en in de Pagode geweest. Ik heb een heerlijke dag gehad. Dit was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste uitje met de Zonnebloem. Mariska. Mariska is een van onze gasten en schrijft regelmatig op haar blog. Wil je meer lezen? Kijk dan de blog op: http://www.marizz89.wordpress.com

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken