Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bataviastad, shop till you drop in de herhaling

Zonnebloem afdeling

“Ken je die mop van die jongeren die op 26 november 2013 zouden gaan shoppen in Bataviastad? Ze gingen niet!!!” Daarom zijn we op 11 februari alsnog gegaan...

Op 26 november zouden we gaan shoppen in Bataviastad. Helaas liep alles een beetje anders dan gepland, want voor één groepje kwam de taxi niet. Het taxibedrijf had de reservering verkeerd opgenomen en doorgespeeld aan een andere partij die de rit zou gaan uitvoeren. Balen! Jongerenwerkgroep Flevoland heeft speciaal voor deze groep het uitje nogmaals georganiseerd. Met een driedubbele check van de taxireservering zijn we op 11 februari alsnog met een groep van 8 jongeren en 5 vrijwilligers naar Bataviastad gegaan. Door de Olympische Spelen was het lekker rustig in Bataviastad, wat voor ons heel fijn was. We hadden in de winkels alle ruimte. Iedereen heeft wel iets gekocht. We hebben tassen voorbij zien komen met schoenen, sieraden, kleding, make-up, crocks en petten; er moest bijna een extra taxi besteld worden om alle aankopen mee terug te kunnen nemen. Na heel veel winkels gezien te hebben, zijn we aan het einde van de middag zijn we naar Grand Café Sailors in Bataviastad gegaan. Ze hadden een mooie tafel voor ons klaar staan waar we met z'n allen konden zitten, praten over onze aankopen en genieten van frisdrank en een overheerlijke pannenkoek!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken