Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een reisje langs de……Amsterdamse grachten

Zonnebloem afdeling

Op 1 april kwamen jong en oud samen op de prachtige nieuwe boot Jan Plezier voor een dagboottocht.

De taxi kwam voor onze gasten van de Jongerenwerkgroep al erg vroeg; ze stonden rond 7.45 uur al klaar bij de boot, terwijl de boot pas zou vertrekken om 9 uur. Ze hadden er zin in!

Na de ontvangst met een kopje koffie of thee en een heerlijke koek zetten we koers richting Amsterdam. We hadden een prachtige plek helemaal voorin de boot, waardoor we alles goed konden zien.

Ramon Beense zong gedurende de dag allemaal Hollandse liedjes wat (zelfs bij de jeugd) goed in de smaak viel.Vanaf het Amsterdamse IJ hadden we een prachtig uitzicht op het Centraal Station en het Muziekgebouw om vervolgens de grachten in te gaan.

Rond het middaguur kregen we een drie gangen menu geserveerd. Na het eten zijn een aantal van ons even boven op het dek geweest. Dat kon prima, omdat het prachtig weer was. Toen we weer genoeg frisse lucht hadden ingeademd zijn we weer naar binnen gegaan om mee te doen aan de bingo. Remco won maar liefst 2 prijzen! Maar ook Saskia viel in de prijzen en er waren een paar lieve opa’s en oma’s die hun prijs maar wat graag aan Richard en Birgit gaven zodat iedereen met iets naar huis toe ging.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken