Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Aapjes kijken in Artis

Zonnebloem afdeling

Er werd door velen al weken uitgekeken naar dit uitje en op zaterdag 14 juni was het dan eindelijk zo ver; we zijn naar Artis gegaan!

Met een groep van 7 gasten en 7 vrijwilligers hebben we ons in de oudste dierentuin van Nederland ondergedompeld in alles wat het dierenrijk ons te bieden heeft. De taxi’s waren op tijd, iedereen was goed gehumeurd en de zon scheen! Een van onze gasten, Gerrit, komt vaker in Artis en leidde ons rond zodat we alles konden zien. Daarnaast is hij professioneel fotograaf en heeft hij voor ons prachtige foto’s gemaakt. We begonnen bij de apen en leeuwen en hebben we kunnen kijken hoe de hyena’s gevoerd werden. Vervolgens zijn we langs de vele dierenverblijven gegaan, waar we uiteindelijk uit kwamen bij het aquarium. Daarna nog even langs de olifanten om vervolgens naar het restaurant te gaan. In het restaurant hebben we genoten van koffie, thee en gebak. Met een volle maag hebben we bij de giraffen en zebra’s gekeken zijn we vervolgens naar de vlindertuin gegaan. Naast de vlindertuin was het zeeleeuwenverblijf, waar de zeeleeuwen net gevoerd werden. Johan had de zitting van zijn elektrische rolstoel omhoog gedaan, zodat hij een beter uitzicht had. Dit bleek de stunt van de dag te zijn, want na het voeren wilde de rolstoel niet meer naar beneden. Oh jee! Onder begeleiding van drie vrijwilligers zijn we de rolstoel maar gaan duwen, wat voor de nodige hilariteit zorgde. Gelukkig hebben we het uiteindelijk wel voor elkaar gekregen om de zitting weer naar beneden te krijgen, zodat hij gewoon weer in de taxi mee naar huis kon. Terwijl we op weg waren naar de uitgang, zijn we nog langs de pinguïns en ijsberen gegaan om als laatste bij de reptielen te kijken. Toen kwam een geslaagde middag tot een eind en zijn we weer terug naar huis gegaan.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken