Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Parkpop Den Haag

Zonnebloem afdeling

Een tijd geleden kregen wij van Zonnebloem Werkgroep Haaglanden de uitnodiging of wij op 29 juni met hen mee wilden naar Parkpop in Den Haag.

Dat was niet tegen dovemans oren gezegd, want we zijn met een groep van maar liefst 12 gasten en 4 vrijwilligers gegaan. Van de Werkgroep Haaglanden waren er ook nog 3 vrijwilligers en 5 gasten. Kortom, een leuke club mensen. Na enige vertraging met de taxi, kwamen we uiteindelijk rond 13.30 uur aan bij het Zuiderpark in Den Haag. We kregen backstage passen en konden daardoor vooraan staan bij alle podia. Hoe gaaf is dat?! Het enige wat we niet mochten doen was stagediven... Toch jammer ;) Het eerste rondje drinken kregen wij aangeboden van de Werkgroep Haaglanden. Na de lange rit in de taxi ging een drankje er wel in. Eerst trad Eefje de Visser op en na een korte pauze kwam de hoofdact: Gers Pardoel; iedereen ging he-le-maal uit z’n dak. Na Gers Pardoel door naar de Jupiler stage, want daar kregen we nog prachtige cowboyhoeden cadeau. Na nog een rondje drinken dat de Werkgroep Flevoland aanbood, zijn we naar een ander podium gegaan. Helaas maakte de stralende zon plaats voor wat regen, maar dit was gelukkig maar van korte duur. Aan het einde van de middag hebben we patat gegeten en de WK-voetbalwedstrijd Nederland - Mexico gekeken op het grote scherm. Na de eerste helft, met 0 - 0 als tussenstand, moesten we weer terug naar huis. Terwijl we de taxi in gingen scoorde Mexico. Wat een domper. De taxichauffeur had de wedstrijd op de radio aan staan. We zijn bijna dood gegaan in de auto van de zenuwen, maar met de penalty van Huntelaar barstte de feestvreugde los. Dankzij de Werkgroep Haaglanden (en de overwinning van Nederland) hebben wij een fantastische middag mogen beleven. Bedankt!!!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken