Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Alweer naar de Efteling!

Zonnebloem afdeling

Dankzij onze samenwerking met Zonnebloem Jongerenafdeling LinQ Amsterdam, mochten twee van onze gasten afgelopen zaterdag met hen mee naar de Efteling! Lees hieronder het verslag:

In alle vroegte verzamelden de vrijwilligers zich bij locatie de Draad; tja het was echt 7:45 verzamelen omdat we naar de Efteling gingen. Van mistig en een klein uitzicht werd het super mooi met een lekker temperatuur.

Langzaam druppelden de gasten binnen en de touringcar kwam aanrijden; we gingen gelijk de gasten inladen om te kunnen vertrekken richting de Efteling. Na enige tijd rijden was helaas de snelweg voor een deel afgesloten waardoor we een behoorlijk stuk moesten omrijden, maar om half 12 kwamen we aan en dat mocht de pret niet drukken.

Even groepjes gemaakt ivm tillen en daarna gingen ze op weg het park in! De ene ging naar het sprookjesbos en de andere naar de achtbanen! Na een tijdje wachten konden de eerste gasten de achtbaan in en ze genoten er zichtbaar van! Ook hebben 2 gasten de wildwaterbaan opgezocht om toch een klein spatje water op te vangen met dit mooie weer.

Na een aantal uur in het park rond te hebben gelopen verzamelden we om 17 uur bij de uitgang waarna de groepsfoto volgde en daarna snel de bus in. De dag was voor veel mensen heel zwaar maar de moeite waard!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken