Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Open dag Johan Cruijff Foundation

Zonnebloem afdeling

Met goede weersvoorspellingen (het zou droog blijven), vertrokken we op woensdagmiddag 10 september met een gezellige groep jongeren en vrijwilligers richting het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Toen we bij het stadion aankwamen, stond één van onze gasten al in zijn scootmobiel op ons te wachten met om zijn nek een V.I.P kaart met daarop: ‘Pers’; hij is namelijk professioneel fotograaf en zou die dag foto’s gaan maken. 

Gedurende de middag werden allerlei verschillende sporten bekeken of zelf gespeeld. Alle jongeren daagden elkaar uit en ook de lachspieren werden goed getraind! Eén van onze gasten durfde het zelfs aan om met zijn rolstoel als keeper in de goal te gaan staan tegenover professionele voetballers. Met een big smile op het gezicht zag hij alle penalty’s achter hem in het goal belanden! 

Drankjes en hapjes werden er gehaald  en bij 5 stempels kon je ook nog een mooie gadget halen!  Verschillende optredens en een persoonlijk bezoek van Johan Cruijff zelf maakte de dag compleet!

Het resultaat van wederom een gezellige middag hebben wij proberen samen te vatten in onderstaande foto’s. Het was nog een moeilijke klus om een selectie te moeten maken uit de hele berg prachtige foto’s die onze V.I.P. Pers-man had gemaakt.

Deze dag bewees maar weer eens: er kan zoveel meer dan je denkt bij De Zonnebloem! 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken