Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Openingsfeest van onze nieuwe tweewekelijkse activiteit 'Thursday Meetup'

Zonnebloem afdeling

Op 29 september is de aftrap geweest van onze nieuwe tweewekelijkse activiteit 'Thursday Meetup'.

De Thursday Meetup is een gezellige middag waar iedereen (met en zonder beperking) welkom is om een drankje te komen drinken, praatje te maken, gamen, knutselen, etc.

Voor iedereen is het hebben van sociale contacten en het ontmoeten van nieuwe mensen belangrijk. Met een fysieke beperking is dat alleen niet altijd even makkelijk. Met deze activiteit verwachten wij betekenisvolle contacten tot stand te brengen tussen gasten onderling en tussen gasten en vrijwilligers, zodat zij makkelijker gezamenlijk activiteiten met elkaar kunnen ondernemen.
 

Het openingsfeest - 29 september

Het kwam wat traag op gang tijdens het openingsfeest; de gasten lieten even op zich wachten, maar rond half 6 was iedereen er en was het een gezellige drukte. Er waren zo'n 40 mensen aanwezig!

Er was ook van alles te doen: bij Rachel kon je je nagels laten lakken, er was een heerlijk Italiaans buffet welke werd verzorgd door ArteCatering en we sloten de dag af met een spetterend optreden van de TOS Band! Iedereen zong mee en er werd zelfs gedanst  Als klap op de vuurpijl werd er nog een speciale Zonnebloem-rap gezongen door Kevin en Dailey. Zij hadden deze rap speciaal voor onze jongerenwerkgroep gemaakt! Hoe gaaf is dat?!

Gezien alle blije gezichten die wij zagen, kunnen wij met een trots en voldaan gevoel terug kijken op een fantastisch en goed verlopen middag. Dank aan alle vrijwilligers die hebben geholpen; dank aan VIP Lounge en de TOS Band en dank aan alle gasten die langs zijn gekomen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken