Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rijksmuseum

Zonnebloem afdeling

Op 1 november rond 10.00 uur kwamen de taxi’s aanrijden. Iedereen stond klaar voor het uitje naar het Rijksmuseum in Amsterdam!

Er gingen ook een aantal mensen mee van de Werkgroep Haaglanden. Zij kwamen rechtstreeks naar het Rijksmuseum en uiteindelijk zijn we met een groep van 12 gasten en 14 vrijwilligers naar binnen gegaan.

Er was natuurlijk veel te zien, waardoor de groep zich al snel verspreidde door het museum. Het Rijksmuseum heeft een enorme collectie van circa 1 miljoen stukken, dus het was onmogelijk om alles te bekijken. Soms kwamen we elkaar tegen op de gang en dan werd even kort besproken wat waar te zien was en wat echt de moeite waard was om te gaan bekijken.

De bekendste topstukken zijn natuurlijk de schilderijen van Vincent van Gogh, Het Melkmeisje van Johannes Vermeer en niet te vergeten het wereldberoemde meesterwerk van Rembrandt van Rijn: De Nachtwacht.

Aan het einde van de middag hebben we buiten een groepsfoto gemaakt en gingen we met z’n allen moe, maar voldaan weer terug naar huis met de taxi.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken