Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Strandfestival Zand

Zonnebloem afdeling

Zonder strandweer toch naar het strand: Strandfestival Zand Almere

Als je naar het strand gaat, doe je dat meestal omdat de zon schijnt. Op 23 augustus gingen wij naar het strand, omdat het Strandfestival Zand in Almere was. Wat er helaas ontbrak, waren de zon en hoge temperaturen……. We moesten het doen met een hoosbui, gevolgd door een aantal kleine buitjes en een waterig zonnetje.

We hadden een prachtige plaats op het rolstoeldek, waarmee we een goed uitzicht hadden op het podium. Er zat zelfs een zwembad in het podium waar we continue mensen in zagen plonsen! De hele dag waren er optredens van onder meer: The Originals, Miss Montreal, Nielson, Ilse de Lange, The Opposites, Racoon, Van Velzen en als klap op de vuurpijl: Guus Meeuwis!

Rond 23.00 uur was het afgelopen; dat was maar goed ook, want we hadden het koud na een lange dag. Gelukkig waren we snel thuis waar ieder onder z’n eigen warme deken kon kruipen om weer op te warmen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken