Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geef mij maar Amsterdam, met z'n Amstel en het IJ!

Zonnebloem afdeling

Nederland stond op 21 maart in het teken van NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van het land. Dit bracht ook Zonnebloem Jongerenwerkgroep Flevoland op de been...

Wij zijn met een groep van 13 gasten en 13 vrijwilligers naar Amsterdam afgereisd voor een borrelrondvaart door de Amsterdamse grachten.

De reis begon gelijk spannend, omdat een van de taxi’s niet meer wilde starten. Gelukkig hadden we een handige vrijwilliger in ons midden die het al gauw voor elkaar had om de taxi weer aan de praat te krijgen. We waren ruim op tijd in Amsterdam. Het was wat winderig, maar er kwam gelukkig wel een waterig zonnetje door de wolken heen. Na een minuut of 10 gewacht te hebben, zagen we de Zonnebloem-boot al aan komen varen.

Toen iedereen aan boord was, zijn we begonnen met de rondvaart. Al snel werd er drinken rondgedeeld door de vrijwilligers en werd er door iedereen gesnoept van de borrelhapjes die op tafel stonden. Er was ook een heuse gids aan boord die allemaal dingen over Amsterdam vertelde (of vertelde hij nou meer moppen??). Of iedereen er wat van mee gekregen heeft is de vraag; er werd onderling veel gekletst en af en toe naar buiten gekeken naar een passerende rondvaartboot, er werd gezwaaid naar toeristen op de kade en er werd meegezongen met de foute, maar o zo gezellige Amsterdamse liedjes van de Jantjes, Jonnie Jordaan en André Hazes.

Rond 17.30 uur hebben we weer aangelegd aan de kade en zijn we met de taxi’s terug naar huis gegaan, waar alle vrijwilligers werden uitgenodigd om mee te eten in Woonmere.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken