Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Op safari in Hilvarenbeek

Zonnebloem afdeling

Iedereen moest vroeg opstaan. We hadden namelijk een flinke reis voor de boeg richting het zuidelijke Hilvarenbeek voor een safari door Safaripark de Beekse Bergen.

Voor de eerste keer gingen we met een grote bus met super leuke buschauffeur. Helaas was het weer niet zo mooi. Hoe dichter we naar het zuiden gingen, des te meer regen kwam er uit de lucht.

Bij aankomst zijn we eerst met de bus door de auto-safari gegaan. Wat een belevenis! Op diverse punten waren de dieren helaas wel ver weg, maar dat werd helemaal goed gemaakt toen we bij de giraffes aan kwamen. Die kwamen gewoon rondom de bus lopen (om te kijken of er wat te halen viel). Toen bleek dat dat niet het geval was, ging de hongerige giraffe zich te buiten aan een overheerlijke antenne van een auto die voor ons stond. Hilarisch!  

Na de autosafari was het eventjes droog en konden we snel het park in om te genieten van patat met een frikadel/kroket of kaassouffle en wat drinken. Dat ging er na de lange busrit en autosafari wel in. Toen iedereen het eten en drinken op had, braken de wolken open en was het de rest van de middag prachtig weer. We zijn in groepjes het park door gelopen en hebben allerlei soorten dieren gezien. Van leeuwen tot neushoorns en van zebra’s tot giraffen en gorilla’s.

Aan het einde van de middag was het tijd om weer naar huis te gaan. Eerst even langs het ‘Kakhuis’ dat leidde tot de nodige hilariteit. Bij de bus was het even spannend of we wel weer naar huis konden, aangezien de rolstoellift niet helemaal goed werkte. Uiteindelijk is het gelukt om iedereen in de bus te krijgen en waren we rond 19.30 uur moe maar voldaan weer in Almere.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken