Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sail Amsterdam Openingsconcert

Zonnebloem afdeling

Op uitnodiging van Nuon mochten we met 4 deelnemers en 2 vrijwilligers naar het openingsconcert van Sail Amsterdam 2015.

Op het programma stond het concert ‘Classical Waves’ van het wereldberoemde Koninklijk Concertgebouworkest.

Bij de ingang werden we opgevangen door 6 enthousiaste medewerkers van Nuon: Heleen, Jos, Jamal, Gary, Daniëlle en Bianca. Even kennis maken en daarna door de poortjes naar binnen. Daar hebben we nog even gewacht en gepraat voordat we naar onze plaatsen gingen. Er was een champagnebar voor de VIP’s, maar dat weerhield Gary en Jamal er niet van om met wat Hollandse bluf champagne voor de deelnemers te regelen. Echt super!

We zaten op een perfecte plaats, bijna vooraan met goed uitzicht op het podium en ook nog eens tussen diverse BN’ers. Het podium op het IJ was omlijst door een van de mooie Tall Ships en voor het podium lagen allemaal boten; het leek bijna het Prinsengrachtconcert. Ondanks de vele beschikbare plaatsen, voelde het op een of andere manier toch aan als een intieme ‘zaal’ met op de achtergrond nog meer prachtige Tall Ships, voorbij varende sloepjes en een reuzenrad.

Onder leiding van dirigent Daniel Harding bracht het Koninklijk Concertgebouworkest een, speciaal voor SAIL Amsterdam 2015, samengesteld programma met maritieme klassiekers van Wagner, Debussy en Stravinsky. De zwoele zomeravond werd afgesloten met spetterend vuurwerk. We willen Nuon heel erg bedanken voor deze fantastische avond en Heleen, Jos, Jamal, Gary, Daniëlle en Bianca voor de goede en gezellige begeleiding!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken