Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Strandfestival Zand

Zonnebloem afdeling

Strandfestival Zand, het feestje van Almere; onze thuishaven. Het kon dus ook niet anders dan dat wij er net als vorig jaar gewoon weer bij waren.

Helaas had het wat voeten in de aarde om binnen te komen, omdat de organisatie een fout had gemaakt met onze kaarten. Tijdens het wachten is Richard daarom maar met de politie op de foto gegaan ;)

Maar toen we eenmaal binnen waren en op het rolstoeldek stonden ontbrak het ons aan niets. De ehbo kwam water brengen voor alle deelnemers en twee sterke heren hebben parasols geregeld, zodat we nog een beetje beschut konden zitten. In tegenstelling tot vorig jaar, was het dit jaar namelijk fantastisch weer. De zon scheen in overvloed, het was warm en de line-up was in één woord geweldig. De hele Nederlandse muziektop stond op het podium: Kenny B, Anouk, Kensington, Guus Meeuwis, Matt Simons, Direct, Miss Montreal, Gers Pardoel en de avond werd afgesloten door The Flexican & Sef en een spetterend vuurwerk!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken