Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dinnershow Pandora

Zonnebloem afdeling

Vanuit het Nationaal Bureau kregen wij de uitnodiging om naar Dinnershow Pandora te gaan. Vanuit de Jongerenwerkgroep zijn 8 deelnemers gegaan. Hieronder een verslag van Marsika Elfrink...

Nog voordat ik mijn mailbox had bekeken, had mijn vader de mailbox al bekeken (zo doen wij dat!). Ik had een mailtje van de Zonnebloem. Er waren kaarten beschikbaar voor de voor première van de Dinner Show, mede mogelijk gemaakt door MORA. Meteen kreeg ik een app'je van papa: 'de Zonnebloem heeft kaartjes voor de Dinner Show, je mag één introducee meenemen. Vind je dat leuk en zal ik dan met je meegaan?!' Ik had wel eens gehoord van de Dinner Show, maar verder kende ik het niet. Alleen de enthousiaste verhalen van papa kwamen ineens in me op want hij was er wel vaker geweest. Daarom leek het me wel leuk om ons op te geven. Zo gezegd, zo gedaan.

Donderdag 10 september was het dan zover. We werden om 12.00 uur verwacht bij het Media park. Tja ik hoor jullie denken: 'Dinner Show om twaalf uur 's middags?' Papa en ik beschouwde het ook meer als een lunch show. Trouwens diner of lunch show, het maakte niets uit want het was gewoon super leuk! We werden ontvangen met een hapje en een drankje, waarna we de zaal in mochten. Daar wisten wij met een aantal mede Zonnebloemers,  een plekje te bemachtigen vooraan bij het podium. Maar ook achter en naast ons was er podia, dus laat ik zeggen dat we bij het 'hoofd podium' zaten. Tijdens de show moest je dus echt wel om je heen kijken, want er gebeurde overal wel wat. Ik heb genoten van de zang en dans wat ik echt heel goed en mooi vond. De zangers waren overigens ook heel mooi (en knap....!!) om te zien. De zangeressen ook, laat ik die niet vergeten. Ze hadden hele mooie jurken en kostuums. Tijdens de show kregen we ook heerlijke broodjes en hapjes. Daarbij ook jus d orange, water of zelfs wijn. Voor ieder wat wils.

Na de show was er nog de gelegenheid om op de foto te gaan met de zangers en zangeressen en voor een drankje met een bitterbal. Ik heb echt genoten van deze dag en vond het zeer de moeite waard!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken