Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Efteling met Jongerenwerkgroep Noord-Brabant

Zonnebloem afdeling

Wij mochten samen met Jongerenwerkgroep Noord-Brabant en Ab Inbev (bekend van de biermerken Dommelsch, Hertog Jan en Jupiler) meer naar de Efteling...

De Jongerenwerkgroep Noord-Brabant was door het bedrijf Ab Inbev (bekend van onder meer de biermerken Dommelsch, Hertog Jan en Jupiler) uitgenodigd voor een uitje naar de Efteling. Door onze samenwerking met de Jongerenwerkgroep Noord-Brabant, kregen wij de kans om met 2 deelnemers mee te gaan. Op 4 september zijn Luuk en Kris gezamenlijk
met Zonnebloemvervoer afgereisd naar het verre zuiden.

De ontvangst en kennismaking met de deelnemers en vrijwilligers ging gepaard met een lekker gebakje en wat drinken. Daarna wijn we in kleine groepjes het park in gegaan.

Helaas was het wat frisjes en viel er af en toe een bui, maar tussen de buien door zijn er nog best veel attracties bezocht: de Fata Morgana, Pagode en niet te vergeten het Land van Laaf. ’s Middags hebben we met z’n allen genoten van een heerlijke lunch, om daarna nog even het park onveilig te maken. We zijn nog naar het sprookjesbos geweest en zijn nog naar de voorstelling Raveleijn geweest. Met een rieten hoed van het biermerk Corona zijn we weer terug naar huis gegaan.   

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken