Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Als een vis in het water bij het Dolfinarium

Zonnebloem afdeling

Met 10 deelnemers en 10 vrijwilligers zijn we in de mist weggereden vanuit Almere, om de rest van de dag te kunnen genieten van de zon en alle dieren in het Dolfinarium in Harderwijk.

Bij aankomst zijn we eerst bij Onder Odiezee naar binnen gegaan om de dolfijnen en zeeleeuwen onder water te kunnen bekijken. Daarna kregen we bij het bassin uitleg van een van de dolfijnentrainers. Ze legde uit hoe ze dolfijnen kunnen leren een salto te maken. Erg interessant!

Vervolgens was het tijd om te lunchen met patat, frisdrank en een lekkere snack. Zoals een van de deelnemers zei: “Een feestmaal!”. Na het eten snel een sanitaire stop om vervolgens naar de zeeleeuwenshow te gaan waar het publiek lekker nat werd gespetterd. Na afloop van de zeeleeuwenshow konden we zo door naar shows van de zeehonden, bruinvissen en roggen. Her en der werden nog souvenirs gekocht of een ijsje gegeten.

Om half 4 verzamelden we bij het Dolfijndomijn voor een groepsfoto en de show ‘Aqua Bella’. Een prachtige afsluiter met z’n allen van een gezellige dag.
Ook is er nog een wens in vervulling gegaan. Een van de deelnemers wilde heel graag een dolfijn aanraken. Zij was erg verrast dat ze met een dolfijn op de foto mocht. Inmiddels is iedereen moe maar voldaan weer thuis.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken