Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Anti Kerst Gala

Zonnebloem afdeling

De laatste Thursday Meetup van 2015 wilden we feestelijk afsluiten met het Anti Kerst Gala...

Omdat veel mensen met de kerst al in hun mooiste galajurk of kerstoutfit bij familie worden verwacht, mocht je tijdens het Anti Kerst Gala gewoon in je joggingbroek of huispak komen.

We waren met zo’n 25 personen, een leuke groep deelnemers en vrijwilligers. Er was voor iedereen een hapje en een drankje. Er werd uitgebreid gesproken over de uitjes die we afgelopen jaar hebben gedaan, maar ook wat iedereen met kerst ging doen. Tussen het kletsen door, trad de rapgroep TNS voor ons op. Ze brachten ook weer het Zonnebloem-lied ten gehore, wat zij speciaal voor ons hebben gemaakt! Aan het einde van de avond was er voor iedereen nog een presentje voor onder de kerstboom thuis.

Wij kijken terug op een leuke avond, maar ook op een mooi Zonnebloemjaar met vele leuke uitjes en hopen dat 2016 weer veel mooie momenten zal brengen.

Fijne feestdagen voor iedereen!
 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken