Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Genieten van een pre-kerstdiner van de Zonnebloem en Jumbo

Zonnebloem afdeling

Zonnebloem Jongerenwerkgroep Flevoland heeft op 2 december een feestelijk pre-kerstdiner voor 5 deelnemers en 5 vrijwilligers georganiseerd. De ingrediënten voor dit diner zijn gedoneerd door Jumbo.

Tijdens de actie ‘Doe mee en doneer een diner’ riep de supermarktketen klanten op om samen met hen gerechten te doneren voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Enkele duizenden deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem schuiven in de decembermaand aan voor dit diner. Waaronder ook Jongerenwerkgroep Flevoland.

Zowel de vrijwilligers als de deelnemers hebben de handen uit de mouwen gestoken om het diner gezamenlijk te bereiden. Daarbij kon gebruik gemaakt worden van een professionele keuken in buurtcentrum De Ruimte in Almere Poort. Een scala aan lekkernijen heeft de magen gevuld; van bospaddenstoelensoep, courgettepasta met kip en een overheerlijk nagerecht. Er is heerlijk gegeten, gepraat en geklierd met water tijdens de afwas. Een gezellig samenzijn!

Jumbo draagt graag bij
Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van de Nederlandse supermarktketen Jumbo: “Hartverwarmend om te zien dat onze klanten in actie zijn gekomen en dat zoveel mensen daardoor kunnen genieten van gezellig en lekker kerstdiner. Wij hebben hier met enorm veel plezier aan bijgedragen!” Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, werkt Jumbo in deze actie samen met Nationale Vereniging de Zonnebloem, Voedselbanken Nederland, Het Leger des Heils, Nationaal Ouderenfonds, Humanitas, Vluchtelingenwerk Nederland, Stichting Sensoor, Coalitie Erbij en de MOgroep zodat maar liefst 152.000 mensen in het land één dezer dagen van een kerstdiner kunnen genieten. Klanten konden afgelopen najaar gedurende vier weken gerechten doneren in 580 winkels en via Jumbo.com.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken