Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met Nuon naar Cirque du Soleil

Zonnebloem afdeling

Op een frisse zondagmiddag met een heel gezellige groep in Amsterdam gekeken naar de wonderen die Cirque du Soleil ons voorzette.

Omdat we allemaal vroeg waren en het voor de deelnemers te koud was op het parkeerterrein, hebben we bij Borgland uitgebreid kennis met elkaar gemaakt onder het genot van een hapje en een drankje.

Jammer genoeg werden we in twee groepjes opgedeeld, maar konden aan beide kanten van de piste helemaal vooraan zitten. Prachtige dingen gezien, salto`s van springplanken, mensen in ringen, prachtige diabolo voorstelling en een hele mooie act waarin de artiest onder water in een kom zwom en daarna op 1 hand heel veel lenige acts uitvoerde. Alles onder begeleiding van prima muziek, die gelukkig net niet te hard was voor de deelnemers.

De prachtige getrainde mannen deed één van de deelnemers vragen of ze er alsjeblieft 1 mee naar huis mocht nemen, wat jammer genoeg niet kon natuurlijk. Een heel gezellige en spannende middag, waarvan volgens mij de deelnemers, begeleiding en ook de Nuon vrijwilligers met volle teugen van hebben genoten.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken