Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rondleiding AZ Afas Stadion in Alkmaar

Zonnebloem afdeling

Op zaterdag 23 april 2016 mochten wij op uitnodiging van Jongerenwerkgroep Amsterdam mee naar het AZ Afas Stadion in Alkmaar voor een kijkje achter de schermen.

Vrijwilliger Marc en de deelnemers uit Almere (Remco en Birgit) waren net op tijd, helaas opgehouden door files, terwijl vrijwilliger Jeannot en de andere 2 deelnemers (Dirk-Jan en Roland) er al een half uurtje waren.

De rondleiding kon dus gelijk van start. De gids vertelde uitvoerig over de geschiedenis van AZ54 via AZ67 naar het huidige AZ. De rondleiding duurde ruim 2 uur waarbij we veel ruimtes hebben gezien, waaronder de perszaal, een VIP ruimte, de prijzenkast (!), de uitgang naar het veld en we zijn ook op het veld zelf geweest. Het stadion kenmerkt zich door ruime gangen en een luxe uitstraling. Mede dankzij de zeer welbespraakte gids was deze rondleiding zeer de moeite waard.

Om half 4 kwamen de taxi’s en keerden de deelnemers en vrijwilligers zeer tevreden naar huis.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken