Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dierenpark Amersfoort

Zonnebloem afdeling

Het eerste uitje van 2017 is weer een feit. Met 7 deelnemers en 6 vrijwilligers zijn we op 4 maart naar Dierenpark Amersfoort geweest.

Via een vrijwilliger hebben we vrijkaarten gekregen. Door deze gulle gift konden we deze activiteit gratis aanbieden aan onze deelnemers!
Om 11.30 uur verzamelden we bij de ingang van de dierentuin. Eenmaal in het park ging de groep in kleinere groepjes uiteen.

We hebben veel dieren gezien. Denk aan: bruine beer, leeuwen, tijgers, apen, otters, olifanten, pinguïns en veel meer! Vooral bij de giraffen en zebra’s zijn we een tijdje gebleven. Daarna zijn we nog even in het honderdduizend dierenhuis geweest. Daar hebben de waaghalzen onder ons een vogelspin over hun hand laten lopen. Brr!

Met waterig zonnetje dat door de bomen heen kwam en met een relatief aangename temperatuur voor de tijd van het jaar was het een heerlijke dag om buiten te zijn.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken