Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zomerse BBQ

Zonnebloem afdeling

Tijdens de laatste Thursday Meetup voor de zomervakantie hebben we de BBQ aangestoken.

Met zo’n 25 deelnemers en vrijwilligers hebben we een gezellige middag en avond gehad in Buurtcentrum Amerika in Almere Poort.

Naast het vlees, stokbrood, sausjes, friet en salade was er ook nog live muziek door Indos Gringos. De fijne hiphop en R&B nummers lieten het eten extra goed smaken. We kregen zelfs nog een sneak preview van een nummer waar ze op dit moment nog mee aan het werk zijn. Ook Toby kon het niet laten de drumstokken ter hand te nemen en zo gingen de knallend door in het ijskoude en zoete nagerecht.

We hadden ook nog een heuse barbier in ons midden, die Danny en Ferry van een nieuwe coupe en bijgewerkte hipsterbaard voorzag. Echt leuk!

Na de zomervakantie beginnen we weer op 7 september in Buurtcentrum Amerika (Henry Stanleystraat 1 in Almere Poort). Onderstaand vind je een overzicht van alle data van september tm december:
7-9-2017 van 14.00 - 17.00 uur
21-9-2017 van 16.00 - 19.30 uur
5-10-2017 van 14.00 - 17.00 uur
19-10-2017 van 16.00 - 19.30 uur
2-11-2017 van 14.00 - 17.00 uur
16-11-2017 van 16.00 - 19.30 uur
30-11-2017 van 14.00 - 17.00 uur
14-12-2017 van 16.00 - 19.30 uur

Alle informatie is te vinden via onze site: https://www.zonnebloem.nl/werkgroep-flevoland/activiteiten

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Sport en spel
  • Evenementen en festivals
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken