Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarverslag 2015

Zonnebloem afdelingsnieuws

Het eerste kwartaal van 2016 is bijna voorbij. De balans van 2015 is opgemaakt. Wat hebben we ook alweer allemaal gedaan?

In 2015 hebben we bijna iedere maand één of meer uitjes kunnen organiseren. Een van de hoogtepunten was het uitje naar Safaripark De Beekse Bergen, omdat we toen voor het eerst een grote touringcar hebben gehuurd om ons naar het zuidelijke Hilvarenbeek te vervoeren.

Activiteiten

We trapten het jaar af met de ‘Nieuwjaarsborrel the afterparty’ bij Tante Truus in Almere. Een gezellige borrel waar de plannen voor 2015 bekend werden gemaakt. Het jaaroverzicht:

 

Uitje

Datum

Aantal
gasten

Aantal
vrijwilligers

1

High Tea Tante Truus

zaterdag 7 februari 2015

9

11

2

De Grote Improvisatieshow

donderdag 19 maart 2015

4

2

3

Borrelvaart Amsterdam

zaterdag 21 maart 2015

14

13

4

Efteling

maandag 30 maart 2015

7

2

5

Safaripark De Beekse Bergen   

zaterdag 16 mei 2015

9

8

6

Parkpop             

zondag 28 juni 2015

2

2

7

Sail 2015 – Concert Classical Waves

woensdag 19 augustus 2015

4

2

8

Strandfestival Zand       

zaterdag 22 augustus 2015

7

7

9

Efteling

vrijdag 4 september 2015

2

0 JNB

10

Dinnershow Pandora   

donderdag 10 september 2015

7

4

11

Dolfinarium       

zondag 4 oktober 2015

10

10

12

Apenheul (MVO)

dinsdag 13 oktober 2015

1

0

13

Tennis Classics (MVO)

zondag 29 november 2015

4

2

14

Jumbo Kerstdiner

woensdag 2 december 2015

5

5

15

Thursday Meetup Anti Kerst Gala

donderdag 17 december 2015

15

10

Door samenwerkingen met Zonnebloem LinQ Amsterdam, Zonnebloem Werkgroep Haaglanden en Jongerenwerkgroep Noord-Brabant hebben we extra uitjes aan kunnen bieden zoals Parkpop, Apenheul en de Efteling. Ook hebben we diverse activiteiten aangeboden gekregen vanuit het Nationaal Bureau in het kader van ‘vrijwilliger voor één dag; het andere bedrijfsuitje’. De uitjes werden gesponsord door bedrijven, welke ook een aantal vrijwilligers beschikbaar stelde.

De cijfers

De afgelopen weken zijn er al diverse jaaroverzichten en lijstjes voorbij gekomen. Onderstaand een lijstje met onze wapenfeiten:

 

2015

2014

2013

Aantal deelnemers

48

37

24

Aantal vrijwilligers

52

52

26

Aantal uitjes

15

20

7

Aantal Thursday Meetup’s

20

6

0

We hebben dit jaar afscheid genomen van een aantal vrijwilligers, maar hebben ook weer nieuwe aanmeldingen ontvangen. Tevens hebben we 11 nieuwe aanmeldingen van deelnemers gekregen. Na onze start in juli 2013 hebben we in totaal 42 uitjes georganiseerd! Een prestatie om trots op te zijn.

Wij verheugen ons op het jaar 2016 en hopen dat we weer veel mooie Zonnebloem-momenten mogen creëren en beleven.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Bioscoopbezoek
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken