Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarverslag 2016

Zonnebloem afdelingsnieuws

In 2016 zijn weer vele activiteiten ondernomen. Leuk om even op terug te kijken...

In 2016 heeft de Jongerenwerkgroep weer veel uitjes georganiseerd. Het jaaroverzicht is opgenomen in onderstaande tabel.

 

Uitje

Datum

Aantal
gasten

Aantal
vrijwilligers

Rondleiding Yakult fabriek

23-02-2016

1

1

Koken in buurtcentrum De Ruimte

01-04-2016

4

4

Onthulling Zonnebloemauto

15-04-2016

1

1

Bowlen

16-04-2016

3

3

Cirque du Soleil (via Nationaal Bureau)

17-04-2016

4

2

Rondleiding AZ Stadion (ism werkgroep Amsterdam)

23-04-2016

2

1

Wildlands Emmen (via Nationaal Bureau)

10-05-2016

1

1

Apenheul

28-05-2016

4

5

Belgische EK middag (Nationaal Bureau)

18-06-2016

1

1

Strandfestival Zand

27-08-2016

6

5

Opera Le Nozze di Figaro (via Nationaal Bureau)

06-09-2016

4

1

Varen en BBQ Urk (ism werkgroep Groningen Drenthe)

22-09-2016

1

1

Kensington (via Nationaal Bureau)

12-11-2016

4

1

Let’s Dance (via Nationaal Bureau)

19-11-2016

5

2

Jumbo Kerstdiner

13-12-2016

1

3

Bezoek Intratuin in kerststijl

18-12-2016

1

1

 

Een aantal activiteiten (nieuwjaarsborrel, beautymiddag, picknick Kemphaan, Body Worlds) heeft geen doorgang gevonden, omdat er veelal andere activiteiten voor in de plaats kwamen en er in een tweetal gevallen te weinig animo voor was.

 

De Thursday Meetup, onze tweewekelijkse inloopmiddag, wordt steevast bezocht door een vast groepje mensen. Zo’n 8 tot 10 deelnemers en ongeveer 4 vrijwilligers. Ze hebben ook al enige tijd een whatsapp groep met elkaar en hebben de grootste lol en bovenal worden er vriendschappen gesloten en gaan deelnemers ook dingen met elkaar ondernemen buiten de Zonnebloem om.  

 

De cijfers

De afgelopen weken zijn er al diverse jaaroverzichten en lijstjes voorbij gekomen. Onderstaand een lijstje met onze wapenfeiten:

 

 

2016

2015

2014

2013

Aantal deelnemers

51

48

37

24

Aantal vrijwilligers

51

52

52

26

Aantal uitjes

16

15

20

7

Aantal Thursday Meetup’s

21

20

6

0

 

We hebben dit jaar afscheid genomen van een aantal vrijwilligers, maar hebben ook weer nieuwe aanmeldingen ontvangen. Het aantal deelnemers is stabiel. Na onze start in juli 2013 hebben we in totaal 58 uitjes georganiseerd! Een prestatie om trots op te zijn.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Bioscoopbezoek
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken