Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Activiteit aangeboden door visclub de Jekko

img-20190620-wa0048jpg

Op donderdag 20 juni hebben de jongerengroep en de Doorzetters een activiteit aangeboden gekregen van visclub de Jekko. Visclub de Jekko bestaat 35 jaar en wilden vanwege hun jubileum graag iets doen

Ieder jaar gaan de mannen een weekje met elkaar weg en tijdens ieder lustrum wordt er iets speciaals gedaan. Ze benaderden de jongerengroep en na een oriënterend gesprek, zagen beide partijen het helemaal zitten om wat samen te organiseren en dat samen te doen met de Doorzetters.  De activiteitencommissie van visclub de Jekko wilde de activiteit zoveel mogelijk als verrassing houden, dus er werd in de uitnodiging gezet dat het om een mysterydag ging. Wel was er bekend dat de activiteit bij fort Spijkerboor in de Westbeemster gehouden zou worden.
En toen was het 20 juni! Bij het fort stond een grote tent, deze was versierd en alle tafels waren feestelijk gedekt. Iedereen werd opgevangen door de twaalf mannen van de visclub. Er waren achtentwintig gasten. Naast de gasten van de jongerengroep en de Doorzetters waren er ook vijf gasten van de afdeling Kalf-Kogerveld. En er waren twaalf vrijwilligers van de Zonnebloem. Het was een grote, gezellige groep en iedereen mixte meteen door elkaar!
De voorzitter van de visclub opende de middag en legde uit wie zij waren en wat de middag inhield. Het fort was speciaal opengesteld en er waren drie gidsen van Natuurmonumenten, zodat iedereen in groepjes het fort in kon en uitleg kreeg over alles wat met het fort te maken had. Het fort is goed rolstoeltoegankelijk, dus ook mensen in rolstoel konden het fort in. In de tent werd iedereen voorzien van heerlijke pizza’s, door de pizzadames van ‘Pizza met een lach’, die uit hun houtoven de heerlijkste pizza’s toverden en die hun naam eer aan deden! Ook stond er een tafel met salades. Iedereen zat te smullen en gezellig met elkaar te kletsen! Er kwam als verrassing ook een goochelaar, die langs tafels goochelaarstrucs uithaalde. Als afsluiter was er nog een ijsje en toen was de middag helaas weer afgelopen. Het was echt een fantastische dag en we bedanken visclub de Jekko dat dit mogelijk gemaakt is voor gasten van de Zonnebloem die op deze manier weer een hele leuke dag hebben gehad, waar nog lang met een lach aan gedacht wordt.

Danielle Bruijnesteijn

06-52661932
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Bioscoopbezoek
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken