Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Corrie van den Berg overleden

Afgelopen week bereikte ons het trieste nieuws, dat onze vrijwilligster Corrie van den Berg op tweede Paasdag is overleden.

Corrie was een actieve en gewaardeerde vrijwilliger. Ze was lid van de Activiteitencommissie. Corrie organiseerde niet alleen activiteiten, maar was eigenlijk ook zo goed als altijd als vrijwilliger aanwezig bij muziekavonden, dagtochten, uitjes en workshops. Je kon echt op haar bouwen en iets aan haar overlaten.

De Zonnebloem was belangrijk voor Corrie en Corrie was belangrijk voor ons.

Veel vrijwilligers wisten dat Corrie kanker had en van haar strijd tegen deze ziekte. Zij was heel open en eerlijk over het verloop van haar ziekte naar anderen. Door deze open en transparante houding voelden wij ons ook betrokken. We leefden erg met haar mee in deze lange, moeilijke en zo oneerlijke strijd. Wat hadden we een respect voor haar positieve houding en haar doorzettingsvermogen.

Corrie heeft alle opties om haar ziekte te overwinnen geprobeerd en doorlopen, totdat het echt niet meer ging.

Een warme herinnering blijft door haar oprechte vriendschap,  positieve instelling en haar inzet voor anderen, die ook aandacht nodig hadden. We zullen Corrie enorm missen.

Het bestuur De Zonnebloem Wijk bij Duurstede

Monique Denters, Corrin Dammers, Eef Goes en Ineke Geluk

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken