Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Blanckendaell 14 juni 2019

Naar de dierentujin in Blanckendaell

Al vroeg op pad met de bus richting Tuitjerhorn. Zoals gewoonlijk eerst aan de koffie met wat lekkers, in dit geval een appelpunt.Na de koffie wilden wij de dierentuin in maar het water kwam met bakken uit de lucht. Men was zo vriendelijk om het museum open te doen zodat wij daar eerst rustig konden kijken. Je zag vanalles over vroeger. bv de wastobbe met wasbord, een schoolbank met middenin het inktpotje en in de gleuf van de bank de penhouder met kroontjespen. Je zag allerlei spullen van de boerderij en ook de oyuderwetse slee was aanwezig. Gelukkig klaarde de lucht en kwam het zonnetje te voorzien, dus hup de dierentuin in.Om 12.15 uur een lekkere lunch met een heerlijke kop soep. Daarna nog naar het nieuwe gedeelte de savanne en dan toch weer richting bus die ons omstreeks 16.30 uur weer naar huis bracht.

Greet Nieuwenhuijse

075-6174980
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk