Nalaten aan de Zonnebloem

Met de Zonnebloem in uw testament kunt u ook na uw leven veel voor mensen met een fysieke beperking betekenen. Een prachtig en warm gebaar.

Het mooie is dat de gehele schenking ten goede komt aan het Zonnebloemwerk. Dit komt omdat de Zonnebloem geen erfbelasting hoeft te betalen. De belastingdienst heeft de Zonnebloem namelijk erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Download de brochure

Persoonlijk Wensenboek

Wij krijgen regelmatig vragen over nalatenschappen. De vragen zijn vaak persoonlijk en niet eenvoudig te beantwoorden. Daarom hebben we het ‘Persoonlijk wensenboek’ gemaakt. Het boek biedt handvatten om na te denken over uw wensen bij overlijden en deze te beschrijven. Zo kan het boek een mooie, persoonlijke aanvulling worden op uw testament. Een waardevol document voor uw nabestaanden. Bekijk hier het wensenboek, of vraag het hier aan.

Persoonlijk Wensenboek van De Zonnebloem

Tv-uitzending De Nalatenschap

In het tv-programma de Nalatenschap van omroep Max was eind vorig jaar het verhaal van Marga Kerklaan te zien. Marga werd 87 jaar oud en was de eerste vrouw in Nederland die documentaires voor televisie maakte. Een bijzondere uitzending over een bijzondere vrouw. Marga nam de Zonnebloem op in haar testament. In het programma komt naast het rijke leven van Marga ook ons waardevolle vrijwilligerwerk voor mensen met een fysieke beperking ruimschoots aan bod.

De uitzending van de Nalatenschap met de Zonnebloem kun je terugzien via Uitzending Gemist.

Vrijblijvend persoonlijk advies

  • Bent u aan het nadenken over een testament? Overweegt u iets na te laten aan de Zonnebloem? Neem dan contact op met Frank Faassen.

  • Frank Faasen

    Frank Faassen
    06-46268914
    frank.faassen@zonnebloem.nl

Brochure Nalaten

Wilt u meer informatie over Nalaten aan de Zonnebloem. Download dan de brochure over dit onderwerp.

Aanvragen Persoonlijk wensenboek

Wilt u het wensenboek kosteloos thuis ontvangen, vul dan het aanvraagformulier in.

Er kan zoveel meer dan je denkt

Vrienden loterij